Opetusviikko 8

Kellarin vesivahinko on johtanut melkoiseen muutto- ja siivousvyyhtiin! Rumpuluokka on tyhjennetty kokonaan ja kamppeita roudattu ensimmäisen kerroksen väistötiloihin. Samalla kamat on käyty läpi ja siivottu. Rumpuopetus on siirtynyt studion tiloihin ja bändiopetus yläkerran väistötiloihin, joten remppa voi alkaa!

Tulevana viikonloppuna on taas workshopin aika, tällä kertaa Musiikkitieto III – säveltäminen ja improvisointi. Workshop on laajan oppimäärän oppilaille pakollinen kurssi käytäväksi jossain vaiheessa opintoja. Yleisen oppimäärän oppilaille kurssi on vapaaehtoinen, maksuton syventävä kurssi.

Kevään edetessä on tulossa vielä bändiworkshopit nuorille ja aikuisille, sekä oppilaiden toiveesta vielä ylimääräinen bändiworkshop alakouluikäisille. Myös Vipu-orkesteri harjoittelee kahtena viikonloppuna ennen matineaviikon esiintymistä. Ensi viikolla Taukossa on perinteinen Kaikki yhdessä -viikko, jolloin tutustutaan toiseen taiteenlajiin.

Alakouluikäisten päiväleirille ilmoittautuminen on alkanut ja hyvässä vauhdissa. Leiri on ollut suosittu ja hauska kesän aloitus monille oppilaille jo pitkään. Leirin ohjelmassa on bändisoittoa ja muuta musisointia, askartelua ja kädentaitoja. Leirille saa osallistua, vaikka soittokokemusta ei vielä olisi, eikä osallistuakseen tarvitse olla Taukon oppilas. Leiri järjestetään Rytmimusiikkiopisto Taukon tiloissa Espoon Olarissa 3.-7.6.2024, ja osallistumisen hinta on 195€ sisältäen päivittäin ravintolalounaan.

Jaa:
Facebook
LinkedIn