Ilmoittaudu mukaan!

Bassotunnit Espoo - Rytmimusiikkiopisto Tauko

Basso

Basso on bändin tärkein soitin. Bassokitara muodostaa perustan bändisoitolle ja sillä on merkittävä asema rytmisesti intensiivisissä musiikkityyleissä. Bassotunneilla sinulle rakennetaan hyvä soittoasento ja vahva tekniikka joiden avulla musiikin tekeminen saa uusia ulottuvuuksia. Oppimisen apuna käytetään nuotteja, tabulatuureja ja taustanauhoja. Välillä soitetaan äänitteiden mukana ja välillä ihan itsekseen. Musisointi ryhmässä antaa valmiuksia bändisoittoon, ota kaveri mukaan ja oppikaa yhdessä!

Saksofonitunnit Espoo

Saksofoni

Saksofoni on metallirunkoinen puupuhallinsoitin, monipuolinen instrumentti, jota voi käyttää monenlaisissa musiikkityyleissä aina jazzista rockiin. Saksonin soittamisen voi aloittaa 9–10- vuotiaana, yläikärajaa saksofonin aloitukselle ei ole. Saksofoniperheen yleisimmät saksofonit ovat tenori, altto, baritoni ja sopraano. Rytmimusiikkiopisto Taukossa saksofoninsoittoa opiskellaan 2–3 hengen pienryhmissä tai yksilöopetuksena. Saksofonitunneilla soitetaan monipuolisesti erilaisia kappaleita oppilaan toiveita kuunnellen, improvisoidaan ja soitetaan korvakuulolta.

Rumputunnit Espoo

Rummut ja marssirummut

Rummut ovat bändin sydän, moottori ja monipuolinen instrumentti. Soititpa sitten rokkia, poppia tai heviä olet tervetullut rumputunneille! Luokassa on viisi rumpusettiä; jokainen oppilas soittaa omaa settiään ja opettaja yhtä. Marssirumpuryhmässä soitetaan isommassa porukassa neljää erilaista instrumenttia: virvelirumpu, tenorirumpu, bassorumpu ja symbaalit. Jokaiselle kappaleelle tehdään koreografia jolloin liike ja musiikki yhdistyvät. Marssirumpuryhmään voi osallistua 10-vuotiaasta alkaen, myös aikuiset ovat tervetulleita, edeltävää soittotaitoa ei tarvita.

Pianotunnit Espoo - Rytmimusiikkiopisto Tauko

Piano

Pianotunnilla opit kappaleen jo heti ensimmäisellä kerralla. Saat opetella lempikappaleitasi, vaikkapa nelikätisesti kaverisi kanssa. Piano on monipuolinen soitin: ryhmätunnilla voit säestää, soittaa melodiaa, bassokulkua tai sointuja. Käytämme digitaalipianoa, joka on hyvä soitin myös kerrostalossa. Pianotunnit kuvionuottien avulla on 4-6 vuotiaiden ryhmätunti täynnä menoa ja meininkiä: laulamme, tanssimme, leikimme, soitamme, sävellämme ja piirrämme yhdessä. Soittamisen salat avautuvat ensin kuvionuotein sitten värinuotein.

Poikkihuilu ja klarinettitunnit Espoo

Poikkihuilu ja klarinetti

Poikkihuilu ja klarinetti luokitellaan puupuhallinsoittimiksi. Huilulla ja klarinetilla voi soittaa monenlaista musiikkia klassisesta poppiin ja swingiin. Huilun soittamisen voi aloittaa 6–7-vuotiaana ja klarinetin soittamisen 7-8-vuotiaana. Huiluja on saatavilla käyrällä suukappaleella, jolloin pienten käsien ei tarvitse ulottua niin kauas. Muutaman vuoden vanhempana voidaan siirtyä tavallisen pituiseen huiluun. Yläikärajaa huilunsoiton tai klarinetinsoiton aloitukselle ei ole. Klarinetteja on monen kokoisia ja vireisiä, yleisin on Bb-vireinen klarinetti.

Laulutunnit Espoo

Laulu

Laulu on mukava ja antoisa harrastus, jonka voi Taukossa aloittaa 12-vuotiaana mutta myös aikuisena! Olitpa kiinnostunut äänesi ja laulutekniikkasi kehittämisestä, laulujen tulkinnasta, oman ilmaisun löytämisestä tai vaikkapa jonkin musiikkityylin laulamisesta, niin laulutunnit ovat erinomainen väylä tähän. Rytmimusiikkiopisto Taukossa laulunopetus on hyvin oppilaslähtöistä – jokainen laulaja voi itse vaikuttaa treenattavaan materiaaliin, ja pätevät opettajat auttavat päämäärän saavuttamisessa. Laulutunteja on tarjolla sekä ryhmäopetuksena että yksilötunteina.

Kitaratunnit Espoo

Kitara, sähkökitara, ukulele

Kitara ei turhaan ole maailman suosituin soitin.Kitaralla voit soittaa leirinuotiolla kauniita serenadeja tai, jos valintasi on sähkökitara, tiluttaa stadionilla räiskyviä sooloja. Kitaratunnit Taukossa ovat ryhmässä yhdessä muiden kanssa soittamista, saat uusia kavereita. Voit myös tulla tunneille kaverisi kanssa. Kitaran soitto on hauskaa ja palkitsevaa heti alkeista asti.Kitaran soittaminen avaa sinulle äärettömän, rikkaan ja fantastisen elämysmaailman.

Viulutunnit Espoo

Viulu

Viulu on melodinen, kaunis ja monipuolinen instrumentti. Viulun soittaminen Rytmimusiikkiopisto Taukossa on perustekniikan oppimista, kauniiden, tunnettujen melodioiden soittamista, rytmien ja improvisoinnin maailmaan tutustumista. Viulua voit soittaa ryhmässä yhdessä kaverisi kanssa, soolona bändissä, jousiryhmässä tai pianon säestyksellä. Viulu haastaa sinut teknisesti, mutta sen monipuolisuus ja upea äänenväri palkitsee soittajansa.