Opetusviikko 10

Kevätlukukaudesta jo kaksi kolmannesta takana, aika menee hurjaa vauhtia! Taukossa ajankohtaista tällä hetkellä on matineaviikon suunnittelu ja siihen valmistautuminen. Esiintymään haluavat oppilaat on jaoteltu eri matineoihin instrumentin, ryhmäkoon ja soittokokemuksen mukaan. Matineoita järjestetään striimattuna Taukosta, sekä livenä Iso Omenan kirjastossa, ja vielä luokkamatinea Taukossa pienimmille soittajille.

Kesäloman päiväleiri alkaa olla jo lähes täynnä, innokkaita oppilaita on löytynyt ennätysvauhtia! Lisäksi laitoimme tarjolle vielä yhden alakouluikäisten bändiworkshopin, koska edelliseen workshopiin osallistuneet sitä niin kovasti toivoivat. Näissä nuorissa riittää kyllä soittointoa!

Kesälukukaudelle ilmoittautuminen alkaa myös pian. Opettajat saavat itse päättää, jatkavatko opetusta kesälukukaudella. Kesälukukausi tarkoittaa tiivistä yksilötuntiperiodia, 5 x 30 minuutin tunnit, joilla on hintaa 195€. Kesälukukausi toteutetaan 13.5.- 19.6., ja se on hyvä mahdollisuus esimerkiksi syventää omaa osaamista ryhmäsoittotuntien ohessa, kokeilla uutta instrumenttia tai yksinkertaisesti jatkaa soitto-opintoja pitemmälle kesään. Kesälukukaudella tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös vauvamuskariryhmä, jonne kaikki 3-12 kk ikäiset vauvat aikuisineen ovat tervetulleita.

Jaa:
Facebook
LinkedIn